top of page

Å skape en ny arbeidsplass

Sindre Øen og Svein Olaf Stensland tok steget og etablerte selskapet proESS AS i 2015.
De tilbyr arkitekttjenester og plan- og reguleringsarbeid. To år etter oppstarten har proESS syv ansatte, hovedkontor i Ålesund og avdelingskontor på Åndalsnes.
Hoppet i det
Hoppet i det

Med 15 års erfaring i bransjen var de sikre på den faglige tyngden og kunnskapen de kunne tilby markedet. Likevel kan en aldri vite om det vi gå som planlagt når en starter for seg selv. Det viste seg heldigvis å være et godt valg å satse på proESS.

 

Planen var å starte som to og deretter øke til 5-6 ansatte over tid. Allerede etter to måneder lyste Øen og Stensland ut to ledige stillinger. Siden den gang har det gått i ett.

 

– Vi er takknemlig for å ha opplevd stor og jevn kundemasse fra første dag, sier faglig leder Svein Olaf Stensland. – Vi samarbeider mest med husleverandører, firmaer i kjeder og med byggmestere. I tillegg gjør vi en del arbeid for privatpersoner.

 

ProESS opplever at kundene selv tar kontakt, og tror at det å allerede være etablert i bransjen og kjent i markedet er av stor verdi for driften. – Vi legger stor vekt på å ivareta kundene våre gjennom god oppfølging, forteller Stensland.

Hvordan skape en god arbeidsplass?

– Vi fokuserer på å ta vare på våre ansatte, sier daglig leder Sindre Øen, – vi tenker langsiktig og ønsker at proESS skal være en attraktiv arbeidsplass hvor de ansatte ønsker å være i lang tid fremover. Forebyggende grep både for helse, trivsel og gode relasjoner er viktig for oss.

 

I de lyse og åpne kontorlokalene sørger proESS for at de ansatte har ergonomisk gode løsninger for å forebygge skader og slitasje. Alt fra stoler til belysning spiller inn.

 

– Vi har også vært på flere turer sammen, både med og uten følge. Slik bygger vi relasjoner, både i kollegiet og med de som står oss nærmest. Det er hyggelig at de blir kjent med kollegaene våre som vi samarbeider tett med. I et ungt firma som vårt er alle med på å bygge kultur og tradisjoner for proESS, forteller Øen.

bottom of page